TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Çerkezköy Anadolu Lisesi

2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Takvimi Belli Oldu

2. Dönem 1. Ortak Sınav  takvimi belli oldu. Takvim tüm sınıf guruplarında paylaşıldığı gibi siz değerli velilerimize de sms yolu ile bildirldi. Ayrıca Bakanlık düzeyinde yapılacak olan 9. Sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı ve yine 9. sınıflar  Matematik ortak sınavı da bu sınav takvimi içierisinde yerini aldı. 26 Mart Türk Dili ve Edebiyatı 27 Mart ise Matematik ortak sınav günü olarak belirlendi. Okul Müdürümüz Murat BORA velilere hitaben  "Velilerimizdem özellikle rica ediyorum ortak sınava öğrencilerimizi mazeret gözetmeksizin gönderelim, gününde ortak sınava girmeyen öğrencilerimizin daha sonrasında telafi sınavlarına girmesi hem öğrencimiz hem de bizler için büyük sıkıntılar oluşturmaktadır, dedi"  Ortak sınav sonrası tüm velilerimiz ile  veli toplantısının da düzenleneceği bildirildi.

18-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 16:27 - Görüntülenme: 697